Site news

 
 
Picture of Öğr. Gör. Dr.  Doğu SIRT
BIL100E Yaz Dönemi hk.
by Öğr. Gör. Dr. Doğu SIRT - Tuesday, 4 August 2020, 5:40 PM
 

Değerli öğrencilerimiz,

BIL100E Yaz Dönemi için sahip olduğunuz İTÜ kullanıcı adı/şifreleri ile bil.itu.edu.tr uzaktan eğitim portalına giriş yapmanız (Ninova veya bir başka ortam kesinlikle kullanılmayacaktır) ve duyuruları takip etmeniz yeterlidir. Aşağıdaki bağlantılarda yer alan Öğrenci Rehberi'nden ders ile alakalı tüm bilgileri (not değerlendirmesi kısmı uygulanmayacaktır) bulabilirsiniz  bil.itu.edu.tr'ye İTÜ kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yaptığınızda sayfanın ortasında yer alan

BIL AND CMP COURSES -> BIL100E INTRODUCTION TO PYTHON - SUMMER TEST altından 2 Eylül 2020 tarihinde gireceğiniz arasınav bağlantısına (enrollment key olarak PYTHON giriniz, sınava giriş yapabilmek için gereklidir),
BIL AND CMP COURSES -> BIL100E INTRODUCTION TO PYTHON - SUMMER COURSE MATERIALS altından tüm ders materyallerine,
BIL AND CMP COURSES -> BIL100E DISTANCE EDUCATION VIDEOS altından teorik ders videolarına,
BIL AND CMP COURSES -> BIL100E LABORATORY SESSION VIDEOS üzerinden uygulama dersi takviye videolarına ulaşabilirsiniz.

Not hesaplamaları, arasınavın yapılmasının planlandığı 2 Eylül 2020 günü gerçekleşecek olan 1 adet %100 değerinde Midterm 2'den elde edecek olduğunuz ham puan ile birlikte yapılacaktır. Arasınav ve muhtemel telafi günü ile alakalı duyuru bilahare yapılacaktır. 

Dersimizin teorik ve uygulamalı kısımları, ilgili Öğretim Elemanlarımız tarafından asenkron video kaydı biçiminde verilecektir.

Sormak istediğiniz sorular için (idari ve akademik) BIL Dersleri Koordinatörlüğü çatısı altında yer alan ve dersinizi aldığınız ilgili Öğretim Elemanına ulaşabilirsiniz. 

Sizlerden Uzaktan Eğitim sürecinde öncelikle yukarıda belirtilen bağlantılarda yer alan eğitim içeriğini izlemenizi ve teorik kısım ile alakalı slaytları çalışmanız beklenmektedir. Uygulama kısmında ise eğer ilgili hafta ile alakalı uygulama anlatım videosu mevcutsa onu öncelikli olarak izlemenizi ve eş zamanlı olarak Anaconda Navigator->Spyder üzerinden (https://www.anaconda.com/distribution/#download-section bağlantısından Python 3.7 için olan sürümünü indirebilirsiniz) kodlayarak çalışmanızı öneriyoruz. 

Tüm öğrencilerimize Yaz Dönemi için başarılar ve pandemi döneminde sağlık ve sıhhat dileriz. 

BIL Dersleri Koordinatörlüğü
Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi