10 Haziran 2026 Çarşamba günü saat 13:30-14:30 arasında İnşaat Fakültesi D104 Laboratuvarı'nda BIL100E dersi 2. ara sınav mazeret sınavı tekrarlanacaktır.
Fakülte yönetim kurulu kararlarının zamanında ulaşmaması ve gelen taleplerin artması nedeniyle, öğrenci mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla ek bir mazeret sınavı düzenlenmesine karar verilmiştir.
Bu sınava yalnızca fakülte yönetim kurulu kararı bulunan öğrenciler alınacaktır. Yönetim kurulu kararı olmayan öğrenciler sınava kabul edilmeyecektir.
Sınava girmeye hak kazanan öğrencilerin belirtilen gün ve saatten 5 dakika önce sınav salonunda hazır bulunmaları rica olunur.
BIL Dersleri Koordinatörlüğü
-------------------/---------------------
A second make-up exam for the 2nd midterm of BIL100E will be held on Wednesday, 10 June 2026, between 13:30 and 14:30 in Laboratory D104 of the Faculty of Civil Engineering.
Due to the delay in receiving the faculty administrative board decisions and the increasing number of requests, an additional make-up exam has been arranged in order to prevent any disadvantage to affected students.
Only students who hold a faculty administrative board decision will be admitted to this exam. Students without such a decision will not be admitted.
Students who are eligible to sit the exam are kindly requested to be present in the exam room 5 minutes before the date and time specified above.
BIL Courses Coordinator